Onze haven

Cieco Marina biedt ligplaatsen op één van de mooiste plekjes in het centrum van Warmond. Op het terrein van de haven is de sfeer van het naastgelegen park ‘Groot Leerust’ doorgezet. Dit geeft de haven een groene sprookjesachtige uitstraling. Warmond is een echte watersportplaats waar 's zomers talrijke festiviteiten plaatsvinden waaronder "de Kaagweek". Ook kunt u hier uitstekend terecht voor een hapje en drankje in de talrijke cafes en restaurants, of uw boodschappen doen voor een dagje varen.

Vaargebied

Onze jachthaven ligt aan de Warmonder Leede die uitmondt op de Kagerplassen, en u vaart hier in een paar minuten naar toe zonder bruggen of andere vaarbelemmeringen. De Kagerplassen hebben een rijke historie als watersportgebied en zijn nog altijd ongekend populair onder watersportrecreanten. De haven ligt weliswaar in de Randstad, maar wel direct aan de rand van het Groene Hart. Hiermee is de haven ook een goed startpunt voor de oude trekschuitroute naar de bollenstreek of de eeuwenoude singels in het van historische centrum van Leiden.

Google maps bovenaanzicht Cieco Marina

Voorzieningen en diensten

De haven is van alle facilitaire gemakken voorzien. Er is voldoende parkeergelegenheid op de afgesloten parkeerplaats en voor alle ligplaatsen zijn walstroom- en watertappunten beschikbaar. Verder helpen wij u graag met raad en daad met het onderhoud van uw boot.
lees meer