Havenfaciliteiten

Voorzieningen

In 2018 wordt groot  onderhoud aan de haven uitgevoerd. Zo wordende steigers grotendeels vernieuwd en voorzien van moderne walstroom en watertappunten. Daarnaast beschikt de haven over een goed onderhouden sanitaire ruimte, en een eigen werkplaats om kleine klusjes aan het eigen schip uit te voeren, en ruim voldoende parkeerplaatsen op het afgesloten terrein.Werkplaats Cieco

Ligplaatsen

De meeste van onze ruim 50 ligplaatsen zijn geschikt voor schepen tot een lengte van 9 meter, en enkele ligplaatsen tot een lengte van 15 meter. Bovendien beschikken de meeste ligplaatsen over een vingersteiger zodat u makkelijk aan- en van boord kunt stappen, en veilig kunt afmeren.

Sanitaire ruimten en werkplaats

Naast het havenkantoor zijn de sanitaire ruimten gevestigd. In de daarnaast gelegen werkplaats kunnen kleine reparatie en onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd. De havenmeester is ook jachtschilder en is u graag van dienst bij het onderhouden van uw boot.


Walstroom en watertappunten

In de nabijheid van iedere ligplaats is tegen betaling een walstroomvoorziening beschikbaar en vindt u hier watertappunten voor het innemen van schoon drinkwater.

Toegankelijkheid

Het haventerrein is uitsluitend toegankelijk via een pasje waarmee het elektrische toegangshek wordt bediend. Zo bent u verzekerd van een veilige parkeerplek op eigen terrein in het drukke centrum van Warmond.


Walstroom en watertappunten


De 4,5 tons kraan van Cieco waarmee schepen uit het water gehaald worden.

Hellingplaats en stalling

De haven beschikt over een havenkraan waarmee schepen tot 4,5 ton uit het water kunnen worden gehaald en op een trailer worden gezet. Op het haventerrein is geen winterstalling op de wal mogelijk, maar Cieco Marina heeft hiervoor een overdekte locatie elders in Warmond beschikbaar.

Horeca

Op het haventerrein zijn geen horecavoorzieningen, maar in de directe omgeving van de haven zijn vele mogelijkheden. Zo vindt u op slechts 500 meter afstand het sterren restaurant de Moerbei, maar ook een pizzeria of een gezellig eetcafé zijn in de onmiddellijke nabijheid. De theekoepel in het naastgelegen park Groot Leerust biedt niet alleen een prettige kleine kaart, maar ook een prachtig uitzicht op het passerende watersport verkeer in de Leede, een plek met Koninklijke allure.